Artboard 1

Spremni da proslavite život? Kliknite ovde da rezervišete smještaj i kliknite ovde za Beach Club rezervacije .Za sve novitete, pratite  @nikkibeachmontenegro. 

:

Naše sobe su dizajnirane kao prave oaze - jedinstven i ekskluzivan prostor za uživanje. 

Sobe    

Covet Room Land View King  
Kapacitet sobe50 m2 | 2 Osobe  
Tip sobe

Covet Room Land View King 

Covet Rooms Land View odišu mirom i elegancijom. Ove udobne i prostrane sobe pružaju zasluženi odmor.  

Montenegro Superior Land View Room 
Kapacitet sobe46 m2 | 3 Osobe
Tip sobe

Luux Room Land View King    

Elegantne Luux Room Land View King sobe predstavljaju pravu oazu mira i idealnu bazu za Vašu Jadransku avanturu, dok uživate u svemu što Vam Nikki Beach Montenegro i Crna Gora mogu ponuditi.

LUUX ROOM POOLSIDE KING 
Kapacitet sobe47-56 m2 | 3 Osobe 
Tip sobe

Luux Room Poolside King 

Luux Room Poolside King idealna je za one koji traže vrhunsko iskustvo odmora. Elegantno namještena, prostrana i prozračna, svaka Luux Poolside King soba ima terasu sa koje se pruža predivan pogled na more i infinity bazen. Zahvaljujući direktnom pristupu bazenu i plaži, od kreveta do osvježavajućeg kupanja dijeli Vas samo par koraka.

Covet Room Sea View King    
Kapacitet sobe30 m2 | 2 Osobe
Tip sobe

Covet Room Sea View King  

Sobe tipa Covet Room Sea View King nude zadivljujuć pogled na Tivatski zaliv i ostrva Gospa od Milosti i Sveti Marko. Udobne i elegantne, ovaj tip sobe nudi sve pogodnosti po kojima je Nikki Beach Montenegro prepoznatljiv.

Signature Room with Jaccuzzi and Garden
Kapacitet sobe62 m2 | 2 Osobe 
Tip sobe

Signature Room with Jacuzzi & Garden     

Idealne za parove, naše Signature Room with Jacuzzi & Garden sobe nude sve pogodnosti i sadržaje koji će Vam omogućiti da uživate u svakom trenutku odmora. Dizajnirane za one koji zahtijevaju izuzetnost u svakom pogledu, ove luksuzne sobe sadrže udobne i prostrane krevete, veliko mermerno kupatilo sa podnim grijanjem, odvojen prostor za sjedenje, kao i privatnu baštu u kojoj se nalazi đakuzi, ležaljke i tuš na otvorenom.   

Luux Room Sea View King    
Kapacitet sobe62 m2 | 3 Osobe
Tip sobe

Luux Room Sea View King    

Otmene Luux Room Sea View King sobe nude idealan ambijent u kojem možete da se opustite i iskustite savršen odmor na moru. Nakon dana punog avantura, povucite se u svoj lični raj kako biste uživali u predivnom pogledu na Bokokotorski zaliv i usluzi tima koji je tu za Vas 24 sata dnevno.

: