Artboard 1

We are closed for the winter season! For more updates, please follow along with us on social media @NikkiBeachMontenegro

:

Naše sobe su dizajnirane kao prave oaze - jedinstven i ekskluzivan prostor za uživanje.

Sobe

Covet Room Land View King
Kapacitet sobe50 m2 | 2 Osobe
Tip sobe

Covet Room Land View King

Covet Rooms Land View odišu mirom i elegancijom. Ove udobne i prostrane sobe pružaju zasluženi odmor.

Montenegro Superior Land View Room
Kapacitet sobe46 m2 | 3 Osobe
Tip sobe

Luux Room Land View King

Elegantne Luux Room Land View King sobe predstavljaju pravu oazu mira i idealnu bazu za Vašu avanturu na moru, dok uživate u svemu što Vam Nikki Beach Montenegro i Crna Gora mogu ponuditi.

LUUX ROOM POOLSIDE KING
Kapacitet sobe47-56 m2 | 3 Osobe
Tip sobe

Luux Room Poolside King

Luux Room Poolside King idealna je za one koji traže vrhunsko iskustvo odmora. Elegantno namještena, prostrana i prozračna, svaka Luux Poolside King soba ima terasu sa koje se pruža predivan pogled na more i infinity bazen. Zahvaljujući direktnom pristupu bazenu i plaži, od kreveta do osvježavajućeg kupanja dijeli Vas samo par koraka.

Covet Room Sea View King
Kapacitet sobe30 m2 | 2 Osobe
Tip sobe

Covet Room Sea View King

Sobe tipa Covet Room Sea View King nude zadivljujuć pogled na Tivatski zaliv i ostrva Gospa od Milosrđa i Sveti Marko. Udobne i elegantne, ovaj tip sobe nudi sve pogodnosti po kojima je Nikki Beach Montenegro prepoznatljiv.

Signature Room with Jaccuzzi and Garden
Kapacitet sobe62 m2 | 2 Osobe
Tip sobe

Signature Room with Jacuzzi & Garden

Idealne za parove, naše Signature Room with Jacuzzi & Garden sobe nude sve pogodnosti i sadržaje koji će Vam omogućiti da uživate u svakom trenutku odmora. Dizajnirane za one koji zahtijevaju izuzetnost u svakom pogledu, ove luksuzne sobe sadrže udobne i prostrane krevete, veliko mermerno kupatilo sa podnim grijanjem, odvojen prostor za sjedenje, kao i privatnu baštu u kojoj se nalazi đakuzi, ležaljke i tuš na otvorenom.

Luux Room Sea View King
Kapacitet sobe62 m2 | 3 Osobe
Tip sobe

Luux Room Sea View King

Otmene Luux Room Sea View King sobe nude idealan ambijent u kojem možete da se opustite i iskustite savršen odmor na moru. Nakon dana punog avantura, povucite se u svoje lično skrovište kako biste uživali u predivnom pogledu na Bokokotorski zaliv i usluzi tima koji je tu za Vas 24 sata dnevno.

: